年级

字数

体裁

话题

在李阳疯狂英语夏令营的十二天里 600字高中英语作文

2022-03-15 06:50:44 栏目:高中英语作文 来源:蘑菇文

  在这个暑假我去了李阳疯狂英语第二十九界夏令营,我在那里愉快的度过了这短短的十二天。这是我第三次去了,但是,这次的效果有明显的不一样!这次我没有浪费时间,不象以前,为了不想上课,骗老师说我肚子疼,要去校医室休息一下。后来,被校医说成了十二指肠,真的很气人!!!不过,如果我不总是装肚子疼的话,我想,就不会把我说成十二指肠了吧!总之呢,这事儿啊,都怨我,都是我的不好,我想,我不应该去怪罪于医生。

  在夏令营,我尽然发烧了,真是没有想到啊,我竟然发烧了呀!自从我上初中以来,我就没有再发过烧了,本打算直到初中毕业都不发烧的,不发烧的事儿啊,就这样打破了,真的是好不甘心啊!!!

  在这十二天里,我交了许多朋友——陈献丹、宋世琳、度新怡、徐玉洁、石婧、兰婷俞(都是宿舍里的)、肖明芳(我的干姐姐)!!!这些朋友,我这一生都不会忘记她们的!在这十二天里,他们给予了我很多的帮助呢!真希望能够再见到她们啊,我想,我们一定会再见面的。

  我们班有五位老师——孔德强老师(主讲)、李雨蒙老师、辜玉璇老师、郑婧老师、陈果老师(助教老师)。但是,其中有一位老师不知道是什么原因走了(陈果老师),好舍不得他啊!我们在班上分四个小组,李雨蒙老师就是教我们这个组的助教老师呢!我最喜欢李雨蒙老师了呢!

  在夏令营,我跟班主任老师和三位同学组成了一个小家庭,我们有一个保姆(林保浩)但是因为想回家,就提前走了。在我们这个小家庭的成员有:班主任老师刘书颖(干妈)、陈鑫强(大哥,简称“小强”)、钟乔(二哥)、肖明芳(三姐)、剩下的就是我了(小妹)!!!我们可是一个幸福的小家庭呢!!!

  在这十二天里,我认认真真你的学习,没有辜负爸爸妈妈的期望!谢谢爸爸妈妈给我这次机会让我再次参加李阳疯狂英语集训营!!!

在李阳疯狂英语夏令营的十二天里

自我介绍【英语版】

  Hi! Everyone ! My name is Lian Xinyan .I live in ShanXi, China. I`m 15 years old and my birthday is in May.I can speak chinese and a little English.I have a brother,XinYi.He is very popular.

  I am is of medium height, and I have long hair with glasses . I like to do some reading and play computer . My favorit subject in school is English ,it is fun . P.E is boring,so I don`tlike it.I want to be a teacher ,because it`s an interesting job.My favorite animals are pandas ,they are cute.I also like cats,they are clever.

  I like watching TV ,too.I love talk shows,but I can`tstand game shows.I like soap operas,and I don`tmind sports shows.

  I have too many rules in my house.Sometimes I can`t stand them.I have to get up at six o`clock except Sunday.I have to do my homework after school.I can`t watch TV on school nights.And I have to go to bed by ten o`clock.On weekends,I have to clean my room and help my mom make dinner.

  Yesterday,I went to WenFeng street with my family.There were many people here.Some were taking photos.Some were eating dinner.Others were dancing“This is a very interesting place,the people are really friendly!”we said.

  Do you want a pen pal?Please write and tell me about yourself.

-热门专题-
-精选推荐-